En Saa Kiesiä Asentumaan Koneelle

Kun luettelosta näkyy kaikki ohjelmat, paina haluamaasi ohjelmaa normaalisti, niin oikealle puolelle tummaa osaa tulee painike, jossa lukee Poista, tai joskus Poista tai muuta. Paina siitä, ja ohjelman oma alustustoiminto käynnistyy, poistaa ohjelma ohjatulla toiminnolla, usein tietokone on käynnistettävä uudelleen. Mainosohjelmat asettuvat tietokoneellesi, kun surffailet netissä. Ne ovat vaarattomia, mutta rgss102e.dll puuttuu Windows 10:stä erittäin kiusallisia. Mainosohjelmat avaavat itsestään mainoksia eteesi. Nämä ohjelmat voivat hidastaa konettasi paljonkin.

  • Jos on, kannattaa tehdä niin, että tuhoat sen olemassa olevan kiintolevyosion ja teet sinne uuden ja asennat Windowsin siihen.
  • Klikkaa latauspainiketta siirtyäksesi CCleanerin kotisivuille.
  • Windowsin rekisteri on olennainen osa käyttöjärjestelmääsi.
  • Me suosittelemme vahvahsti Windows AntiVirus Helperin välttämistä sillä se on täysin harjaanjohtava ohjelma, joka voi aiheuttaa vakavia ongelmia tietokoneellasi.

Jos pelkäät asennuksen poistamista, voimme laittaa tiedostot väliaikaiseen karanteeniin, kunnes teet lopullisen päätöksen. F-secure on kyllä hyvä ohjelma (itse satun omaamaan ko. ohjelman myös). Tuntuu vain hidastavan konetta jonkin verran. Olisiko mahdollisesti ollut F-securen asetuksissa jotain, sillä itselläni nuo kaksi ohjelmaa toimii hyvin keskenään. CCleaner on käytännössä tietokoneessa asuva siivooja. Se poistaa turhat tiedot muun muassa selaimista, Windowsista ja useista muista ohjelmista jättäen kuitenkin tärkeät tiedot rauhaan. Aloittelija juuri on tyytyväinen saatuaan asennettua puhdistuohjelman koneelleen.

Rajattomasti Tilaa Kuville Verkossa

Ei haittaa vaikka teksti on englanniksi, koska Windows 10 tulkitsee muille kielille käännetyt kansioiden nimet suoraan alkuperäisestä englannin-kielisestä nimestä. Tämä tarkoittaa sitä että yllä oleva arvo toimii vaikka käyttöjärjestelmäsi olisi millä tahansa kielellä. Asetuksista voit pistää pelipalkin päälle ja jos se alkaa häiritä, voit myös asettaa sen pois päältä. Samasta ikkunasta voit myös muokata omia pikanäppäimiäsi kuvien ja videoiden ottamista varten. Pelipalkki on tulee valmiiksi asennettuna Windows 10 mukana, mutta se täytyy ensin asettaa päälle.

Kuinka ottaa muistin eheyssuoja käyttöön Windows 10:ssä

Oletko kyllästynyt työkalupalkkeihin, jotka tunkevat selaimeen ikävän vieraan tavoin? Päätä yli miljoonan käyttäjän arvioiman pilvipohjaisen järjestelmämme avulla, mitä hakulaajennuksia, liitännäisiä ja työkalupalkkeja todella tarvitset. Vältä hutihankinnat ja hetken mielijohteet lahjaostoksilla. Tämän joulun toivelahjat ovat fiksuja, arkea helpottavia ja tyylikkäitä. Ohjelmat tekevät runsaasti merkintöjä rekisteriin, joka voi ajan kanssa muuttua sekavaksi sotkuksi. “Pahoittelemme. Windows Live OneCare -tietoturvatarkistuksen versio ei toimi Web-selaimesi tai käyttöjärjestelmäsi kanssa. Ja regedit löysi tasan kaksi easycleaner merkintää rekisteristä 1x toniarts.

Tietokoneen Nopeuttamien

FCleaner on ilmainen Windowsin optimointi- ja puhdistustyökalu. Se poistaa turhat tilaavievät ja toimintaa hidastavat tiedostot, säätää tietokoneesi toimimaan nopeammin. Kyllä, löytyy satoja erilaisia ohjelmia jotka on julkaistu tähän tarkoitukseen. Kuitenkin, tämä ohjelma luottaa vain harhaanjohtaviin tekniikoihin päästäkseen tähän tulokseen. Huijatakseen ihmiset avaamaan lompakkonsa, Windows AntiVirus Helper alkaa näyttämään jatkuvia järjestelmän tarkistuksia tietokoneen näytöllä. Joskus noista ohjelmista on enemmän haittaa kuin hyötyä. Muutamaa ohjelmaa olen joutunut poistamaan yhteistyökumppaneiden koneista, kun eivät normaalilla tavalla poistu.

Suurin osa jumiutumisista johtuu juuri vioittuneesta tai “likaisesta” rekisteristä. Lopulta joku kertoi sellaisesta ohjelmasta kuin Easycleaner. No, minulla oli vaihtoehtona Windowsin joko korjaava, tai uudelleenasennus formatoinnin kautta.

發佈留言